Suzanne van de Molen doet haar intrede bij Anthropos

22-12-2015

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe collega Suzanne van de Molen die vanaf januari het stokje van Chris van Haasteren over heeft genomen. Met haar enthousiaste en energieke persoonlijkheid, haar open houding, ondernemendheid en natuurlijk haar vaardigheden als (sport)fysiotherapeut past ze perfect bij ons team. Ze stelt zich hier aan jullie voor.

 

Mijn naam is Suzanne van de Molen en ben in 1988 in Leidschendam geboren. Tijdens de eerste jaren van de middelbare school wist ik eigenlijk al wat ik erna wou gaan doen. Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik dan ook gestart met de opleiding fysiotherapie in Leiden. Sinds het afronden van mijn opleiding in 2011 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een praktijk in Den Haag, waar ik ook de begeleiding deed van de dames van handbalvereniging Hellas. Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik sinds 2014 ook werkzaam als Personal Trainer. Hierbij help ik cliënten met het behalen van specifieke doelen zoals verbeteren van de conditie, het opbouwen van kracht of het verliezen van gewicht.

 

Mijn begeleiding en interesse in sport heeft er toe geleidt dat ik in 2015 gestart ben met de Master Opleiding Sportfysiotherapie. In 2014 heb ik tevens de opleiding COPD en astma afgerond.  Mijn specialisaties zijn sport gerelateerde blessures, COPD en astma en Personal Fysio Training.

 

Tot ziens in de praktijk!