Praktijknieuws

24-02-2016

In de afgelopen maand hebben we weer niet stil gezeten. Het hoogte punt was een weekend de Brabantse hei op om ons beleid vorm te geven en met de nieuwe maatschap alle neventaken die bij het voeren van een praktijk horen opnieuw te verdelen.

 

Het toeval wilde dat het carnaval was en daar hebben we natuurlijk bij aangehaakt in grappige dierenpakken. Op facebook en in de praktijk hebben we een 'Ra ra wie is uw therapeut' prijsvraag uitgezet. Vooral in de praktijk is er massaal gereageerd.

 

En de oplossing is:

De winnaar van een onesie is geworden:

Hanneke van Dun
Van harte gefeliciteerd Hanneke! Je kunt je onesie komen afhalen in de praktijk.

 

Verder praktijknieuws:

# Op 1 februari was de nieuwe maatschap officieel en tekenden we het contract!

 

# Chris van Haasteren is samen met zijn vrouw Yvonne aan het genieten van zijn pensioen in Portugal. Hij houdt ons regelmatig op de hoogte van zijn belevenissen in de Algarve. Als u dat ook leuk vind, kunt u hem volgen op zijn blog.
U kunt inloggen op www.chrisenyvonnenaarportugal.wordpress.com

 

 

 

# Onze collega Tom Altink is gevraagd voor het Nederlands Rugby team!!!
 

# Onze collega Marcel Hut heeft een heldendaad verricht. Toen hij vanuit Berkel en Rodenrijs naar Voorburg fietste heeft hij moedig een jongen van ongeveer 17 jaar gereanimeerd die tijdens het hardlopen onwel was geworden. De situatie was zeer ernstig en Marcel heeft gedaan wat hij kon tot de hulpdiensten er waren. De twee dames die eerder dan Marcel bij het slachtoffer waren wisten niet wat ze moesten doen. Voor ons is dit een reden om snel een opfris cursus reanimeren te plannen. Ook zijn er plannen om reanimatie cursussen te gaan organiseren voor iedereen die in situaties dat elke minuut telt wil weten wat hij of zij moet doen.

 

# Arme Suzanne van de Molen: zij heeft op ongelukkige wijze haar been gebroken op de tweede dag van haar wintersport. Wat een pech!!! We leven enorm met haar mee. Om te revalideren hoeft ze niet ver te zoeken wink. De komende weken neemt Tom Altink haar patienten over.

 

# Paul Stoetzer is op 1 maart j.l. weer een jaartje ouder geworden. Dit hebben we uiteraard naar aloude Anthropos traditie gevierd met een heerlijke zelf gebakken appeltaart.