Waarneming tijdens vakantie en afwezigheid

11-07-2016

Francis Tempels heeft haar intrede gedaan bij Anthropos toen Suzanne haar been brak. Als goede vriendin en collega van Suzanne (zij hebben samen 4 jaar geleden de opleiding afgerond) was zij zo flexibel om bij te springen. Ze stelt zich hier officieel aan u voor.

 

Via deze weg wil ik mijzelf graag introduceren. Ik ben Francis van der Wiel-Tempels en ben sinds april sporadisch aanwezig binnen de praktijk Anthropos. Wanneer een collega op vakantie/congres/even tussenuit gaat, neem ik de werkzaamheden van de desbetreffende persoon over. Op deze manier leer ik op een zeer dynamische manier de praktijk kennen.

Mijn werkzaamheden als fysiotherapeut zijn al gestart tijdens de opleiding waar ik samen met collega Suzanne van der Molen 4 jaar heb gestudeerd in Leiden. Het menselijk lichaam sprak mij altijd al aan, maar tijdens de opleiding kreeg ik een ware fascinatie hiervoor. Het groot herstel vermogen en het vermogen tot aanpassen is wonderbaarlijk!

In begin 2012 heb ik mijn diploma mogen behalen en ben ik werkzaam geweest in Leidschendam. Binnen deze praktijk heb ik naast de sportgerelateerde klachten veel te maken gekregen met chronische aandoeningen en multiproblematiek. Om krachten van verschillende hulpverleners te bundelen heb ik verschillende netwerken en hiervanuit beweeggroepen opgezet voor o.a. COPD, MS, Parkinson en oncologische revalidatie. 

Om mij verder te specialiseren op het gebied van chronisch zieken  en geriatrie ben ik bezig met de opleiding Master Geriatrie via de hogeschool Utrecht. Helaas kon ik de opleiding niet combineren met mijn werkzaamheden in Leidschendam en ben ik overgestapt naar een praktijk in Roelofarendveen. Via deze praktijk heb ik ook nog de mogelijkheid gekregen om de opleiding tot Arbeidsfysiotherapeut te volgen, die ik 6 Juli j.l. heb behaald.