Even voorstellen: Rogier Postma

10-07-2017

Wij zijn heel blij u te kunnen melden dat we in Rogier Postma een hele fijne en betrouwbare collega gevonden hebben, die zich vol enthousiasme inzet en een professionele werkhouding heeft. Hij helpt ons de continuïteit van uw behandelingen te waarborgen in de vakantie tijd. Hij draait inmiddels volop mee in onze praktijk en heeft zich actief ingezet tijdens de testdagen van Heren en Dames 1 van Hockeyclub Cartouche. Hij gaat dan ook een vast gezicht worden bij de fysiotherapeutische begeleiding van Heren en Dames 1 op Hockeyclub Cartouche.

 

Rogier stelt zich hier aan u voor:

Mijn naam is Rogier Postma en ik ben sinds juni werkzaam voor Anthropos Fysiotherapie Voorburg. Tijdens en mijn opleiding tot Fysiotherapeut in Leiden heb ik mij vooral gericht op orthopedische en geriatrische revalidatie. Ik speel graag tennis en ben geïnteresseerd in fotografie en klassieke auto's.
 
Komend seizoen verzorg ik samen met Karin en Suzanne fysiotherapie voor Heren 1 en Dames 1 Cartouche. Ik zal daarom vaak op de hockeyclub te vinden zijn en heb erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!