Praktijknieuws

18-09-2017

De zomer is nu écht voorbij: tijd om naar binnen te keren en de koppen weer eens goed bij elkaar te steken op onze jaarlijkse Neuzen-Dezelfde-Kant-Op-Dag om onze service en hoge kwaliteit fysiotherapie die wij jullie bieden verder te volmaken.

# Neuzen-Dezelfde-Kant-Op-Dag (NDKOD)
Elk jaar hebben wij in januari een brainstorm/beleidsweekend en in september een NDKOD.

Dit jaar was het op 28 september. Vielen vorig jaar nog de spreekwoordelijke mussen van het dak, dit jaar deden we het bij een toch ook aangenaam waterig zonnetje. In onze wekelijkse vergaderingen bespreken en regelen we ook al een heleboel, maar deze dag hebben we in het leven geroepen om ons beleid dat we in januari bepaald hebben nog eens extra onder de aandacht willen brengen.

Het hoofddoel van onze praktijk is hoogwaardige fysiotherapie en begeleiding aanbieden aan de groepen: sporters, ouderen en mensen met stress gerelateerde klachten (psychosomatiek). Op onze NDKOD hebben we bekeken hoe we deze groepen nog specifieker kunnen bereiken en daar zijn weer allerlei vruchtbare uit voort gekomen.
Lekker eten van de toko hoorde er ook bij en daarna nog ieders visie op ondernemen belicht en daar een gemeenschappelijke deler in gevonden. Onze ondernemerszin is vooral gericht op creativiteit, alle belanghebbenden zo goed mogelijk tot hun recht laten komen, risico durven nemen en hard werken t.a.v. de dingen die nou eenmaal gedaan moeten worden.

 

# Paul Stoetzer per 1 september weer terug van zijn sabbatical/huwelijksreis
Onze collega Paul Stoetzer heeft 3 maanden genoten op zijn zeilboot met zijn kersverse echtgenote. Ze hebben een prachtige tijd gehad op water en land in Scandinavië, waar op een weekje wachten op onderdelen ivm motorpech na, alles voor de wind ging en ze onvergetelijke indrukken hebben opgedaan. Uiteraard veel dank aan collega Rogier Postma die deze periode vol overgave Paul zijn praktijk heeft overgenomen.

# Rogier Postma blijft bij Anthropos

Na de hele zomerperiode te hebben waargenomen voor Paul Stoetzer en de andere vakantie vierende collega's, blijft Rogier bij Anthropos werken. Hij begeleid met veel enthousiasme het 1e Dames Team van Hockeyvereniging Cartouche en behandeld daarnaast 2 dagdelen patiënten in de praktijk.

 

# Cartouche beide teams hebben succes
Tot nu toe gaat het beide teams voor de wind en presteren ze goed. Er is een intensieve begeleiding en samenwerking met de trainer en coach van beide teams. We bieden looptrainingen aan en bovendien zijn alle spelers in de zomer getest op kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen zodat ze nu ook individueel weten waar hun zwakke punten liggen en waar aan gewerkt moet worden.
 

# Suzanne van de Molen laatste jaar studie Sport Fysiotherapie
Een studie naast je werk vraagt heel wat toewijding en discipline. Suzanne doet dat vol overgave, want haar werk is haar passie. In haar laatste studiejaar stort Suus zich op masterclasses, stage lopen en een masterthesis (een scriptie aan de hand van eigen onderzoek). Als alles volgens verwachting verloopt dan kan ze rond de zomer van 2018 afstuderen.

 

# Marieke Wernink 50 jaar!
Het is al weer even geleden, maar op 22 juli j.l. zag Marieke Sarah als 3e in de rij na Karin van Baaren en Karen Hamelink. Uiteraard werd ook zij verrast met een verklede pop en zette collega's en de Medische Fitnessgroep van vrijdag 11.30 haar in het zonnetje.
Bedankt voor alle felicitaties, attenties en het prachtige kado en lied van de collega's.