GOED DOEL Roparun: voor kwalitatieve zorg bij kanker

19-12-2017

In 2018 doet onze collega Suzanne, weer mee met de Roparun als een van de teamleden van team 155 SamSam.   
  
De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker.   
  
De Roparun heeft als motto:  

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”  

  
Met de gehele opbrengst ondersteunt de Roparun verschillende doelen die met dit motto te maken hebben. Denk daarbij aan hospices, inloophuizen, Ronald McDonaldhuizen, kinderpruiken, kanjerkettingen voor kinderen en nog meer goede doelen. Te veel om op te noemen.
 

Als tegenprestatie voor de ontvangen donaties gaat team SamSam, bestaande uit 8 lopers, 4 fietsers en alle overige ondersteunende teamleden, in het Pinksterweekend 2018 van Parijs naar Rotterdam hardlopen.  
 

U kunt Suzanne met haar team steunen door een donatie achter te laten in de giftbox in de praktijk, een donatie over te maken via de donatiemodule op de Roparun website voor team 155 SamSam, of een donatie over te maken naar het volgende rekeningnummer: NL09INGB0001922398 t.n.v. M.M.G. van de Molen-Heerink, onder vermelding team SamSam, Suzanne v.d. Molen. 
 
Ook is er een inzamelingsactie via de verkoop van kerstbroden in samenwerking met banketbakker Segaar in Den Haag. Een klein brood kost 4,95 en een groot kerstbrood 9,95. Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 15 december via vdmolen@anthroposvoorburg.nl