Marcel Hut neemt het stokje over van Willem Jan Pols

27-10-2015

Hallo,

 

Zoals bekend zal Willem Jan zijn taken neerleggen bij Anthropos en ik ben de gelukkige wie zijn taken als fysio- en manueel therapeut mag overnemen. Een echte kans om mij verder op te toekomst te richten.

 

Ik ben een bevlogen fysiotherapeut en master manueel therapeut met diverse interesses binnen het vak. Zo heb ik veel affiniteit met sporten en sporters om voor het maximale resultaat te gaan. Ik beoefen zelf 2 maal in de week een intensieve vorm van sporten genaamd crossfit. Hierbij staat de techniek bij het uitvoeren van een oefening op de voorgrond, dit probeer ik ook bij het geven van huiswerkoefeningen centraal te laten staan.

 

Ook het behandelen van de wervelkolom en wervelkolom gerelateerde problemen hebben in het bijzonder mijn interesse.  Zo kunnen bijvoorbeeld schouder- en knieklachten een gevolg zijn van een verstoring in de wervelkolom.  Ik vind het een interessante uitdaging om de puzzel stukje bij beetje te ontrafelen.

 

In die puzzel probeer ik de persoon achter de klacht te leren kennen omdat de klacht en de persoon met elkaar verbonden zijn en je die niet los van elkaar kan zien.

 

Dit is in een notendop mijn werkwijze, maar ik zal mij ook even voorstellen wie ik ben:

 

Ik ben Marcel Hut vader van 3 kinderen (een dochter van bijna 12, een zoon van net 10, een dochter van 2 ½0) en in december zal ons vierde kindje geboren worden.  Ik ben 15 jaar getrouwd  met Esther en mag mijn relatie als stabiel en erg fijn ervaren.

 

Mensen in mijn omgeving kennen mij als een familie/gezinsman. In mijn optiek heb ik een gezonde balans tussen werk en gezin. Voor beide ga ik voor de volle 100%.