070 - 386 06 11

info@anthroposvoorburg.nl

Core Energetica Lichaamsgerichte therapie

Stilstaan bij jezelf 
Core Energetica helpt je weer te gaan leven vanuit wie je bedoeld bent om te zijn.  
Het is een universeel verlangen van mensen om te mogen zijn wie je bent, ten volle te leven, blij te zijn, in contact te zijn met anderen en lief te hebben in welke vorm dan ook. Dat willen we allemaal. 

Wat wil ik anders? 
De Core Energetische aanpak kan in een relatief korte tijd vitaliteit en energie verhogen en tot positieve veranderingen leiden. Je onderzoekt samen met je therapeut de weg tussen verlangen en vervulling en datgene wat dat blokkeert. Zo'n proces kan soms heftig zijn, maar het levert uiteindelijk veel op. De methode werkt met het lichaam door beweging, ademhaling, gronding en persoonlijke interactie met je therapeut.

Contact
Voor contact of aanmelden kun je een email sturen naar wernink@anthroposvoorburg.nl. Als je gebeld wil worden vermeld dan je telefoonnummer. 

Kosten en vergoeding
Een behandelsessie duurt 60 minuten en kost € 80,00.
Vergoeding is (deels) mogelijk als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. De beroepsvereniging waarbij ik ben aangesloten is SBLP.

Door wie?
Onze therapeut die gespecialiseerd is in Core Energetica Lichaamsgerichte Therapie is
Marieke Wernink

Over Marieke
Marieke Wernink kwam een tijd terug min of meer toevallig met Core Energetica in aanraking en raakte er zo door geboeid dat ze besloot de vierjarige, internationale post-HBO studie te volgen. "Na het overlijden van mijn vader liep ik destijds vast, zat niet lekker in mijn vel en had weinig energie. Ik was moe en somber. Door Core Energetica werd ik me bewust van blokkades in mijn lichaam, die als beschermingsmechanismen dienen. Ik leerde dat ik sommige dingen die ik altijd op een bepaalde manier voelde of deed, in het hier en nu helemaal niet meer nodig had. Als je dat soort beelden en overtuigingen die je keuzes beïnvloeden achter je kunt laten, gaat je energie al heel snel weer stromen. En dat bevrijdt. Mijn relaties met anderen hebben zich verdiept. Ik voel mezelf nu rijker, beweeg me gemakkelijker door het leven, omdat ik nu leef op een manier die bij mij past. Ik nodig iedereen die geïnteresseerd is uit om te komen ontdekken wat Core Energetica inhoudt en wat het jou kan brengen. Jong en oud, man en vrouw."  

Aanmelden